Resto: Ciccio, Knokke

Het bloggen heeft voorlopig even plaats moeten maken voor het catering-project maar zo af en toe heb ik zelfs nog tijd om te gaan uiteten... Of nog beter, op uitnodiging van mijn liefste...


Enkele jaren geleden zijn we al eens bij Claudio Dell'anno geweest in Kortrijk en dat was culinair genieten. Dus het was al een tijdje uitkijken om eens in Knokke te gaan eten, waar hij het restaurant van zijn vader heeft overgenomen.
Een mooi, strak decor en we starten met een GT. De eerste hapjes volgen snel en leggen de lat meteen zeer hoog... Telkens goed op smaak, mooi gebracht op leuke borden en telkens met een Italiaanse toets. 
De kort gegrilde inktvis was voor mij genieten. De pizza Saltimbocca was voor mijn vrienden de winnaar. Lekker deeg, frisse groenten, overgoten met een kalfssausje (door de chef zelf).


 Een twist op de klassieke carbonara met langoustine, zacht gegaard buikspek en een eitje bestaande uit een witte en gele crème.
En daarna nog wat kalfsvlees met cavatelli. Top.

 
Conclusie: when in Knokke... visit Ciccio. Verwacht geen uitbundige sfeer zoals bij je lokale Italiaan waar je al jaren geniet maar verwacht top producten, met veel smaak en liefde gebracht op een stijlvolle en originele manier. Culinair genieten dus...
Restaurant Ciccio
Dumortierlaan 64
8300 Knokke
Geen opmerkingen:

Een reactie posten