soundtrack: saudade - arsenal
Zin in een lekker stukje vis met een zacht sausje... maar toch een pikante toets...
Dus bedacht ik de pas verkozen vis van het jaar 2012 eens klaar te maken. Een mooie vaste vis die we combineren met prei, lekker krokant gebakken chorizo en een zachte hollandaise saus, afgewerkt met wat limoen...
Zin in een lekker stukje vis met een zacht sausje... maar toch een pikante toets...
Dus bedacht ik de pas verkozen vis van het jaar 2012 eens klaar te maken. Een mooie vaste vis die we combineren met prei, lekker krokant gebakken chorizo en een zachte hollandaise saus, afgewerkt met wat limoen...
rode poon
prei
chorizo:
- de chorizo in blokjes snijden en aanbakken in een pan. Normaal moet je geen vetstof voorzien hiervoor maar om die mooie rood/oranje gekleurde olie te verkrijgen voeg je best wat olijfolie toe. De chorizo doe je in de cutter en de verkregen olijfolie gebruik je bij de afwerking
puree
hollandaise saus:
- 2 eigelen
- 3 eetlepels witte wijn
- 1/2 limoen
- piment d'espelette
- 250 ml geklaarde boter
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten